قدم دوم: اندازه گیری افقی
هنگامی که پلان اولسه آشپزخانه خود را کشیدید زمان آن رسیده که فضای خود را اندازه بگیرید. مطمئن شوید که از یک مقیاس برای همه اندازه ها استفاده می کنید.
ویدیو کابینت,آموزش ساخت کابینت,آموزش کابینت,
اندازه کل دیوار
از یک گوشه دیوار شروع کنید و در جهت عقربه های ساعت حرکت کنید. از یک طرف یه طرف دیگر بروید و از هر پنجره یا هر وسیله دیگری که آنجا قرار دارد، عبور کنید. هر دیوار را با یک عدد مشخص کنید تا بتوان راحت به آن رجوع کرد.
آموزش کابینت سازی, نکات اندازه گیری کابینت آشپزخانه,ساخت کابینت,
درب ها و بخش کوچکتر
بعد از اینکه تمام دیوارها را اندازه گرفتید، دیوار را به بخش های کوچکتری تقسیم کنید مثلا از گوشه دیوار تا پنجره و غیره. تمام لبه های بیرونی مثل لبه پنجره و درب باید جزئی از اندازه گیری باشد. تعداد بازشوها را برای رجوع بعدی یادداشت کنید.
نکته: برای اطمینان بیشتر دوبار اندازه گیری کنید.
ساخت کابینت mdf,ساخت کابینت ام دی اف,سایز کابینت,
قدم سوم: اندازه گیری عمودی
اندازه های عمودی را از کف تا آستانه پنجره و از آستانه تا بالای پنجره، سپس بالای پنجره تا سقف بگیرید. این کار را حداقل در سه نقطه از بازشو تکرار کنید. این عمل مخصوصا در خانه های قدیمی مهم تر است چون ارتفاع سقف در جاهای مختلف متفاوت است.
نکته: اگر سقف کاذب دارید ارتفاع و عمق آن را هم در اندازه گیری یادداشت کنید.
کابینت سازی,ویدیو کابینت,آموزش ساخت کابینت,
قدم چهارم: نوشتن موانع و مشکلات
رادیاتور، لوله یا حفره یا دریچه موانع شایعی هستند که باید یادداشت شود، چون معمولا هگام نصب کابینت قابل حذف کردن نیستند. از علامت های بالا استفاده کنید و جای انها را روی نقشه مشخص کنید.
نکته: یکی از موانع معمول برای علامت زدن روی نقشه، وجود رادیاتور یا پکیج در قسمت کابینت زمینی آشپزخانه شماست.
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0